Header SKR

Nieuws Flash
volg ons op facebook op de pagina S.K.Reningelst
of via gc sk reningelst

PRONOSTIEK VIA DE WEBSITE

<-- Terug naar de topics.

| 1 |


  Gepost door: VANDERMEULEN Pascal

  Aantal posts: 4

  Gepost op:
    20 Aug 10 - 10:01:38 PM

  PB deze persoon


Vanaf woensdag 25/08/2010 zal het ook mogelijk zijn om via de website uw pronostiek in te vullen.Om dit te kunnen moet je je inloggen op de site.Ben je speler, medewerker, trainer, afgevaardigde bij SK Reningelst dan heb je al een account gekregen waarmee je kan inloggen. Mocht je deze vergeten zijn stuur dan een mail naar Pascal Vandermeulen en we sturen je nieuwe gegevens door.Ben je niet aangesloten bij SK Reningelst stuur dan ook een mail naar Pascal Vandermeulen

met daarop "aanvraag pronositek account en vermeld in die mail je voornaam + naam, adres en het nummer of de nummers van je boekjes.

Dan maken we een account aan en krijg je deze via mail toegestuurd.Werking : Als je ingelogd bent zal je onder het menu club het item pronostiek zien staan. Als je hier naar pronostiek gaat, zal je alle nummers van boekjes zien staan waarmee je kan spelen.Je kan slechts éénmaal per nummer spelen. Dus eenmaal gespeeld zal je dit nummer niet meer zien staan onder het item pronostiek.Als je het nummer hebt aangeklikt krijg je de wedstrijden te zien van de eerstkomende speeldag. Hier kun je via pop-up kiezen tussen 1-2-3 en vul ook de schiftingsvraag in. Als alles goed is klik je op opslaan.De pronostiek kan je invullen tot de zondag van de speeldag en dit uiterst tot 13.00 uur.De kalender voor de eerstvolgende speeldag zal steeds de woensdag online komen.

Indien je online meespeelt, zijn het alleen de inzendingen via de site die zullen meetellen. Als je dan toch nog je papieren versie zou ingediend hebben zal deze NIET meetellen.

Boekjes zijn nog steeds te koop aan 10 euro/seizoenIndien er vragen of onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om mij te contacteren op door HIER te klikken

Veel succes met de pronostiek.

| 1 |

<-- Terug naar de topics.


Reageer op deze topic.

Om te reageren op een topic moet je ingelogd zijn.

Klik hier om je in te loggen.

Indien je nog niet geregistreerd bent, dan kun je dit hier gratis doen.Created & designed by SandComp.be 2018