Header SKR

Nieuws Flash
volg ons op facebook op de pagina S.K.Reningelst
of via gc sk reningelst

Trainersopleiding

<-- Terug naar de topics.

| 1 |


  Gepost door: VANDERMEULEN Pascal

  Aantal posts: 4

  Gepost op:
    26 Aug 10 - 01:40:07 PM

  PB deze persoon


Via het project facultatieve opdracht jeugdsport 2010 (FO Jeugdsport 2010) ontvangen 277 clubs binnenkort subsidies ter ondersteuning van hun jeugdopleiding.

Ook SK Reningelst kan hier aanspraak op maken


In 2011 wordt dit project voortgezet!


In het kader van de facultatieve opdracht jeugdsport 2011 willen we jullie aandacht eveneens vestigen op de trainersopleidingen Initiator Voetbal Getuigschrift C die vanaf komende week (30 augustus) starten.
Hebt u interesse voor een opleiding voetbaltrainer dan is het een unieke gelegenheid om uw je nu te laten inschrijven omdat deze opleiding in aanmerking komt om als club meer subsidies te krijgen. Misschien heb je nu nog geen ambitie of tijd om (jeugd)trainer te worden, maar zou een opleiding voor later wel welkom zijn.


Op die manier kunnen we de kwaliteit van de jeugdopleiding binnen onze club nog verhogen en daar ook nog financieel voor beloond worden!
Bijna de helft van het maximum te behalen subsidiepunten voor de FO Jeugdsport 2011 kan de club verdienen dankzij haar gediplomeerde jeugdtrainers; zoals u merkt, loont het dus zeker de moeite om in te schrijven voor deze opleiding!


Indien praktische vragen hieromtrent kan je steeds contact opnemen met mij door mail te sturen naar Pascal Vandermeulen


Deze opleidingen kunnen ook nog eens (mogelijk) in aanmerking komen om beleid- en impulssubsidies aan te vragen via de gemeentelijke overheid.

Bovendien is dit HET moment om te starten, want wie nu in september start kan in januari 2011 doorvloeien naar getuigschrift B en in september 2011 starten met de UEFA B - opleiding!
En doorlopende opleiding van september 2010 tot mei 2012!

| 1 |

<-- Terug naar de topics.


Reageer op deze topic.

Om te reageren op een topic moet je ingelogd zijn.

Klik hier om je in te loggen.

Indien je nog niet geregistreerd bent, dan kun je dit hier gratis doen.Created & designed by SandComp.be 2018